Jodå jag är här :)

2013-07-25 - 13:01:51
Jepp jag är fortfarande kvar ^^ Träningen har dock fått vila i en vecka. Jag fick inse att 13 dagars jobb på raken var tillräckligt för kroppen att handskas med. Men igår körde jag igång på det nya tränings-schemat som jag och PT:n lagt upp :) Och det känns idag kan jag lova! Det kändes redan igår sent på kvällen xD Men det är bra, för då tog träningen som den skulle!
 
Senare idag är det dags för omgång nummer 2, mage och rygg och jag vet att det inte är ett roligt pass alls. Jag avskyr verkligen plankan xD Men det kan ju vara för att jag är så otroligt dåligt tränad i magen (något som båda graviditeterna inte har hjälpt till med heller ;) ). Men tanken är ju att det ska bli ändring på det :D
 
För övrigt här om veckan fick jag veta att jag minsann är en Cowboy (tror dock att personen i fråga mer hadde en Cowgirl i åtanke). Komplimanger i still med "Du är precis som en Cowboy! Du har leendet på läpparna, präktig och arbetsför. Och så ser det ut som att du kan slå någon på käften om det skulle behövas! Ja alltså jag menar du ser muskulös ut." får man inte höra varje dag! Speciellt inte när åldern på personen komplimangen kom ifrån är typ 90+ eller nått ^^ Men det gjorde min dag och motiverade mig än mer till att hålla igång med träningen!
 
*Bang*, *Bang* och Yiihaaa på er ;)

6:e veckan startad..

2013-07-17 - 00:44:14

And still going strong!!

Yes igår var det boxpass och det satt nästan som en smäck. Boxpasset innan det blev jag ihop-parad med en ganska så liten och tunn tjej vilket gjorde att kontrasterna blev rätt stora när det kom till kraften i slag och sparkar. Jag är ju rätt mycket tyngre än tjejen vilket resulterade i att hon fick kämpa som en tok för att rubba på mig/ ta emot sparkar och slag från mig som hade rätt mycket mer kraft med sig än vad hon kunde få till. Jag blev imponerad när tjejen var tillbaka igår och dessutom självmant kom fram och undrade om vi skulle köra tillsammans igen! "No problems" sa jag! Tyvärr blev ju jag liite lidande för det eftersom jag kände att jag själv inte kunde jobba fullt ut och få ut max ifrån tränings-passet. Under hela passet i princip orkade hon inte hålla emot vid slag så jag fick ingen motkraft så att jag kunde ta i i slagen. Mycket tid gick åt till att instruera henne om hur hon skulle hålla mitsarna för att jag skulle kunna genomföra slag, sparkar och knä-kickar. Mot slutet orkade hon varken hålla upp mitsarna ordentligt eller hålla mitt tempo vilket gjorde att jag fick vänta in henne och hann stå och bli lite kall.

Idag var det så dags för möte med min PT för att justera tränings-schemat. Han gjorde ett 3-splits pass åt mig där jag ena passet fokuserar på armar, axlar, bröst. Andra passet kör jag mage/bål, rygg samt sista passet ben och rumpa. Justering av vikter och reps samt att det ju då blev flera nya övningar som kändes riktigt tuffa men kommer bli riktigt göttigt ihop med box/power/yoga och senare i höst även MMA och volleyboll :)

Nu sängen och imorgon blir det en "vilodag" ( inte för att jag brukar vila men so what xD ) med jobb på förmiddagen och förhoppningsvis lite bad i plaskepölen med barnen, sambon, sambons bror och barnens kusin :)

Iron Maiden - Malmö 10/7 2013

2013-07-12 - 16:33:00

Var skeptisk till om vi verkligen hade tid och pengar till att åka ner till mamsen och papsen idag för att gå och se på Iron Maiden i Malmö. Bror min hade ju tjirrat 2 biljetter som han inte längre behövde som jag och sambon fick köpa för en billig peng.

Men nu sitter jag i bilen på väg hem till föräldrarna efter en riktigt härlig kväll med sambon (även om det dock var lite kallt). Öppningsbandet Voodoo Six var en trevlig överraskning och tåls att titta närmre på.

Sabaton levererade på scenen som vanligt och publiken som fanns på plats var alla med i sång, hopp, fists och Metalfingrar/händer i luften. Göttigt bra! Kommer bli mycket Sabaton i lurarna på gymmet nu tror jag xD

Iron Maiden var riktigt riktigt niiice så får ni möjligheten att se dom, ta den!! Gäller dig med kära lillebror <3

Är så tacksam för allt folk kring mig som hjälper till så att vi kan komma iväg på sånt här bara jag och sambon :) Barnen klagar nog inte dom heller över att bli bortskämda av mormor och morfar en eftermiddag/kväll :D

Bjussar på ett par pics som duger från den här kvällen :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pöss på er så ses vi på gymmet på fredagkväll ^^

Jag lever !

2013-07-09 - 23:02:27
Det ska gudarna veta att jag gör!
 Jag lever, och jag tränar som bara den :D Utav 20 inplanerade pass de här 4:a veckorna har jag missat 2 st totalt. Och då har jag istället kört dubbla pass dagen efter. Det är riktigt jäkla apsvrårt att få till det med träningstiderna eftersom att jag jobbar typ konstant nu och man vill ju gärna träffa barnen mer än typ 10 minuter innan dom går och sover.
 
 
Jag konstaterade idag att jag är anställd på 5 olika ställen just nu och kommer förmodligen bli det på ytterligare ett ställe. Jobbat 8 dagar i sträck och idag går jag på hela 2 dagars ledighet innan jag kör nästa monster pass med 13 dagars jobb innan jag igen har 2 dagar ledigt. Längre fram än så har jag inte vågat titta i kalendern eftersom jag vet att det är mer jobb och jag även har skolan att sköta nu över sommaren.
 
Men imorgon bär det av ner till skåneland. Päronen ska passa barnen och jag och sambon ska se Iron Maiden och Sabaton
 
 
 
Men om vi ska återgå till träningen så är jag alltså inne på 5:e veckan. Jag skulle egentligen ha träffat min personliga tränare igår för att kolla över träningschemat men blev inställt så vi åkte och badade istället. Ny tid nästa måndag efter boxen. Idag körde jag istället igenom precis hela kroppen och jag cyklade som en zombie hem. Jag har kunnat lägga på lite mer tyngd på vikterna och jag märker att jag blivit starkare när jag gör mina utfall och rygglyft. Kroppen klarar av att göra det av sig själv utan att jag dör halvvägs igenom. Kanske att jag börjar få till en grundstyrka nu? Allt var ju verkligen som bortblåst när jag började.
 
I stil med min träningsguru och idol just nu (Fitnessfittan) känner jag att jag behöver något mer än att bara vara på gymmet inom en snar framtid så jag tog kontakt med stadens MMA klubb som håller till i krokarna och pratade med tränaren om när de har intag för nybörjare. Slutet på augusti ser det ut som att det blir nu och jag längtar! Volleybollen sätter igång runt då med så blir ett kompakt träningschema då om tiderna ligger som dom gör idag. Worst case måste jag välja eftersom att jag inte har all tid i världen (ska ju faktiskt skriva min C-uppsatts i höst med). I övrigt kör jag vidare med Box, Power och Yoga i takt med att instruktörerna kommer tillbaka från sina semestrar (suger röv att bo i en liten stad när det kommer till öppnings och stängningstider under sommaren). Fram till träffen med PT:n kör jag vidare med 2-3 egna gympass där det brukar bli armar, ben, mage ena passet, bröst, rygg, axlar andra passet och hela kroppen det tredje passet. Funkar ok för tillfället men känner att det snart är dags att lägga  till mer variation än det jag har just nu.
 
I övrigt bjuder jag på ytterligare skönhetsbilder ;)
 
 
 
 
Bak ser jag själv skillnad men har svårt att se att något annat har ändrats på de andra jämförelsebilderna. Vad säger ni? Nedan kan man iaf se en ynka liten skugga/hint av att man kanske kan börja få muskler inom en framtid xD
 
 
Pöss på er!!
 
 
 
 
 

Vecka 4..

2013-07-02 - 10:53:40
Inleddes med ett riktigt härligt Box-pass igår :D Det var mycket sparkar så idag har jag världens blåmärke på ena foten ^^ Jag blev ihop parad med en ganska så liten och nätt tjej som inte hade varit på boxen förut och hon var helt slut efter passet xD Några av övningarna gick ut på att försöka flytta på varandra och jag hade lätt övertaget där xD
 
Mot slutet blev jag riktigt peppad av flera av de andra deltagarna och fick kommentarer som "Jäklar där fanns det kraft och muskler" xD Alltid roligt när någon annan märker av att man har fått mer kraft :D
 
Jobbar set många dagar så mycket av träningen blir egen träning. Veckan kommer se ut som följande på ett ungefär:
 
Måndag: Box
Tisdag: Bröst/Rygg/Axlar
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Power
Fredag: Armar/Ben/Mage
Lördag: Vilodag
Söndag: Har inte bestämt mig än
 
Nu är det dags för lite plugg :D
 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!