Skador, jobb och resten av livet..

2013-09-20 - 08:48:10
Har ju inte skrivit sen slutet av juli och konstigt är inte det.. Hela sommaren jobbade jag i princip nonstop... totalt 4 dagar ledigt från mitten på juni till slutet av augusti och det tar bannemig på kroppen. Skolan har dessutom startat och tanken är att jag ska skrapa fram ett stycke ex-jobb fram mot jul och det är en uppgift som känns ganska så mäktig just nu eftersom att ingen studiemotivation infunnit sig.
 
Jag har fått trappa ner på träningen med dels på grund av allt som händer och sker runt mig och barnen behöver mer tid med mig (och familjen får alltid gå före). Sonen har börjat på aikido/aido och han trivs utmärkt med det och det är så härligt att se som mamma hur all den energin han har kommer till nytta på ett bra sätt :)
 
Den andra anlednigen är att jag har skadat foten på något utomordentligt bra sätt.. Det har kännst som en jävulsk vriknin/stukning på väg mot en stressfraktur eller spricka bak i hälen så har bara tränat 2 gånger i veckan istället. Nu har foten börjat ge med sig lite så det är skönt.
 
I övrigt har volleybollen dragit igång igen :) Och det är riktigt roligt. Vi är inte så många (känns det som iaf) för en hel del har flyttat eller slutat. Men träningarna har äntligen fått ordentlig struktur så det känns att man verkligen lär sig något och det är vår "nya" tränare som ska ha all kreds för det. Han visar och förklarar och påpekar och tjatar! Härligt!
 
MMA:n har också börjat och det är riktigt jävla roligt! Första dagen var jag ensam tjej så det var lite mysko men nu har härliga Anna också börjat så vill man inte kramas med pojkarna allt för mycket kan jag para ihop mig med Anna :) Som nybörjare är det massor att tänka på och koordinationen har kanske inte varit den bästa på ett tag så när man ska tänkta på hur både fötter och händer och resten av kroppen ska flyttas samtidigt tar det ibland stopp i huvudet xD
 
I övrigt diskuterades det (för skojs skull) igår hur vi tjejer passar in i klubben som har namnet Gentlemannafabriken.. Vad vore en korrekt benämning på en kvinna om en man är en gentleman? Jag föreslog Lady men det fick Anna att tänka på prinsessor och det var vi rörande överens om att vi inte är eller vill vara. Vi slog fast vid att vi också kan vara gentlemän :D
 
Skulle jag vara tvungen att välja vilken prinsessa jag skulle vara blir det nog Mulan. För vem skulle inte vilja spöa skiten ur Kinas fiende nästan helt ensam ^^ Vilken prinsessa skulle du valt?
 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!